Adelen meikkitaiteilija neuvoo – näin loihdit parhaan silmämeikin

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meikkaaminen on taiteenlaji, jossa voi parantua vain harjoittelemisen avulla. Aina uutta kokeillessa lopputulos ei välttämättä olekaan sellainen kuin on aloittaessa kuvitellut. Nyt Adelea meikkaava meikkitaiteilija Michael Ashton antoi parhaat vinkkinsä kauniin silmämeikin tekemistä varten.

Michael Ashton kertoi Good Housekeeping -sivustolle, että silmäluomien pohjustaminen siihen tarkoitetulla aineella on tärkein asia, jonka moni kuitenkin jättää tekemättä. Pohjustusaine luo luomivärille tasaisen ja pysyvämmän pohjan, joka kiinnittää silmämeikin kunnolla luomiin.

Varsinkin nuorekasta silmämeikkiä luodessa Ashton neuvoo, että vähemmän on aina enemmän. Miehen mukaan tumman luomivärin sijaan kannattaisi kokeilla neutraaleja värejä ja voidemaisia luomivärejä. Kun neutraalin silmämeikin yhdistää kauniin täyteläisiin ripsipidennyksiin, nuorekas ja näyttävä silmämeikki on valmis.

Mikäli luomiin haluaa kuitenkin sipaista tummaa luomiväriä ja tehdä oikein sumuiset ja näyttävät silmät, kannattaa muiden tuotteiden käyttämiseen kiinnittää huomiota. Tumman silmämeikin kanssa tulee käyttää kevyempää meikkivoidetta ja puuteroida maltillisesti, koska liian paksu ja peittävä meikkivoide tummaan silmämeikkiin yhdistettynä voi saada meikin näyttämään liian paksulta, vanhalta ja huolimattomalta.

https://www.instagram.com/p/BIyj1cGjhmF/?hl=en&taken-by=adele

https://www.instagram.com/p/BKtvjd0Drjg/?hl=en&taken-by=adele

https://www.instagram.com/p/BMU1cymjoMz/?hl=en&taken-by=adele

https://www.instagram.com/p/BRP1XBtlUYX/?hl=en&taken-by=adele