Hääkuvaus nolosti pieleen – sulhanen putosi maahan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hääseremonian jälkeen morsian yleensä kuvataan morsiusneitojen kanssa ja sulhanen sulhaspoikien ja bestmanin kanssa. Moni haluaa keksiä ihanasta päivästä itselleen muistoksi jonkin erityisen kuvausidean, joka tuo esiin jotakin juhlan hengestä ja ystävysten suhteesta.

Tällä kerralla kuvausidea meni kuitenkin todella pieleen kun sulhaspojat keksivät heittää sulhasen ilmaan. Kukaan ei tainnut juhlaväestä kuitenkaan muistaa, että ilmaan heitetty mies tulisi myös ottaa lopuksi kiinni.

Videolla nähdään hauska tilanne, jossa kahdeksan sulhaspoikaa keräävät heijaamalla vauhtia ja heittävät lopulta sulhasen korkealle ilmaan. Lopulta sulhanen kuitenkin lyö itsensä melko kovalla voimalla maahan kun kukaan ei olekaan ottamassa häntä kiinni.