Mies heräsi kesken leikkauksensa – lääkäri kuvasi videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suurempia leikkauksia varten ihmiset usein nukutetaan, mutta ajoittain käy niin, että potilas herää liian aikaisin kesken oman leikkauksensa. Nyt näin on tapahtunut Yhdysvalloissa, jossa lääkäri ryhtyi kuvaamaan tokkurassa olevaa potilasta.

Nuori mies oli leikkauksessa, kun hän heräsi, mutta anestesialääkäri oli nopeasti antamassa hänelle lisää nukutusainetta. Sen vaikutusta odotellessa potilasta pyydettiin laskemaan kolmestakymmenestä alaspäin, mutta se ei sujunut kovin hyvin. Sen sijaan mies ilmoitti useaan kertaan, ettei enää suostu nukahtamaan.

Nukutuslääkäri ja sairaanhoitajat naureskelivat miehen puheille ja totesivat hänen kyllä pian nukahtavan. Niin kävikin pian, ja leikkaussalin henkilökunta totesi anestesian voittaneen. Nyt video tilanteesta leviää verkossa.