Big Brother -povipommi jätti rintaliivit kotiin – ja sitten hän kumartui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen realityjulkkis Bianca Gascoigne on tullut tunnetuksi myös glamour-mallina ja futistähti-isänsä Paul Gascoignen tyttärenä. Varsinaiseksi pintajulkkikseksi hän nousi kuitenkin vasta osallistuessaan julkkisten Big Brother -tuotantokaudelle.

Eilen Bianca kuvattiin juhlimassa Studio Sixty6 Issue 4 Launch Party -bileissä Lontoon Sanctum Sohossa. Sinne hän oli pukeutunut mustaan niukaan jakkutakkiin, jonka alla ei ollut lainkaan paitaa saati rintaliivejä. Kuvaajat innostuivat siis toden teolla, kun julkkiskaunotar kumartui.

Bianca Gascoignen malliura on ollut miestenlehdissä merkittävä, sillä vuonna 2006 hän pääsi kuitenkin poseeraamaan suositun Loaded-lehden kanteen ja vuotta myöhemmin hänet nähtiin Nuts-lehden kansikuvassa. Sittemmin hän on poseerannut Zoo Weekly -lehden kannessa ja muun muassa Maxim ja FHM -lehtien sivuilla.

Splash
Splash
Splash