Breaking Bad -talon ympärille aita – pizzojen heittely riistäytyi käsistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen New Mexicossa sijaitsevasta omakotitalosta on tullut turistikohde Breaking Bad -sarjan ansiosta. Talo kuului suositussa sarjassa sen päähenkilölle, Walter Whitelle.

Valitettavasti faneilta ei aina heru kunnioitusta Albuquerquen kaupungissa sijaitsevan talon nykyisille asukkaille. Tontilleen ilmaantuviin ihmisiin ja suoranaiseen vandalismiin kyllästynyt nykyinen asukas, Joanne Quintana, on päättänyt rakennuttaa talon ympärille lähes kaksi metriä korkean rauta-aidan.

Quintana ei ole enää pysynyt laskuissa siitä, kuinka paljon ihmisiä hänen tontillaan vierailee viikottain. Viimeinen niitti oli Albuquerquessa järjestetty taannoinen kuumailmapallotapahtuma. Nainen kertoo KOB4-uutissivustolle satojen ihmisten pyörineen hänen kotinsa nurkilla viikonlopun aikana.

Breaking Bad -fanit ovat muun muassa heitelleet pizzoja talon katolle. Tapa juontaa juurensa sarjan ikimuistoisesta kohtauksesta. Pizzojen heittely riistäytyi niin pahasti käsistä, että taannoin jopa sarjan luoja Vince Gilligan joutui julkisesti käskemään faneja lopettamaan sen.