Hurjapää riskeeraa henkensä – temput saavat säpsähtämään

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on monia videoita, joissa nähdään miten hurjapäät etsivät elämäänsä hieman lisäjännitystä korkeilla paikoilla tehtävistä tempuista. Nyt videolla nähdään mies, joka on päättänyt kiivetä korkeiden rakennusten huipulle tekemään henkeä uhmaavia temppuja.

9GAG-kanava on julkaissut Facebook-sivuillaan videon, jossa nähdään miten mies tekee erilaisia temppuja todella korkeiden rakennusten katoilla. Mies taiteilee kattojen reunalla hoverboard-laudallaan ja laskee yhden rakennuksen kattoa alaspäin pysähtyen juuri ja juuri sen reunalle ennen pudotusta.

Miehen temput saavat jo monen katsojan pulssin kohoamaan, mutta todelliset jännityksen paikat tulevat kuitenkin silloin kun mies roikkuu korkealla sijaitsevien rakennusten rakennustelineistä kiinni pitäen. Mies tekee telineiden varassa leuanvetoja ja roikkuu tangossa vain yhden kätensä varassa.

Extreme Roof topping

If I had balls they would have gone back inside my body.

Publié par 9GAG sur mercredi 11 octobre 2017