Kate Upton palasi topless-kuviin – yläosattomissa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sports Illustrated -lehden Swimsuit Issue -uimapukunumeron kansikuvat paljastettiin taannoin ennakkoon. Kannessa komeili jälleen suosittu yhdysvaltalaismalli Kate Upton, joka nähtiin pari vuotta sitten usein rohkeissa kuvissa, mutta sittemmin vetäytyi niistä lähes kokonaan.

Nyt Kate Upton on kuvattu pitkästä aikaa poseeraamassa rohkeammissa kuvissa, kun paparazzi ikuisti hänet rannalla yläosattomissa. Supermalli peitti paljaita rintojaan käsillään ja poseerasi jonkinlainen kaislahame yllään rantakalliolla. Kuvat on ikuistettu alkuviikosta Karibialla Aruban saarella, jossa kuvataan parhaillaan Sports Illustratedin seuraavan uimapukunumeron kuvia.

Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta julkaistaan tänä vuonna kolmella erilaisella kansikuvalla varustetut versiot. Kate Upton nähdään jokaisessa kannen versiossa erittäin vähissä pukeissa. Tämä on kolmas kerta, kun Kate Upton nähdään Sports Illustratedin Swimsuit Issuen kannessa. Tähti poseerasi kansikuvatyttönä myös vuosina 2012 ja 2013.

Splash
Splash
Splash
Splash