Koiranpentu syntyi ilman etutassuja – löysi rakastavan kodin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkossa nähdään ajoittain tapauksia, joissa esimerkiksi epämuodostuneet koirat ovat saaneet uuden mahdollisuuden elämään fyysisistä puutteistaan huolimatta. Nyt verkossa ihastuttaa koiranpentu Nubby, joka syntyi ilman etutassuja.

Eläinlääkäri suositteli, että Nubby olisi lopetettu heti syntymän jälkeen, mutta niin ei kuitenkaan käynyt. Sen sijaan koiranpennulle etsittiin rakastava koti, jossa pienokainen saa tarvitsemaansa erityistä huolenpitoa ja rutkasti rakkautta. Suuremmaksi vartuttuaan Nibby tulee todennäköisesti pärjäämään hyvin elämässä.

Teksasin Houstonissa isäntä Lou Robinson on nyt julkaissut verkossa kuvia ja videoita siitä miten erikoinen koiranpentu nauttii elämästään. Vastasyntyneenä Nubby tarvitsi ihmisten erityistä apua, koska ilman etutassuja se ei onnistunut kampeamaan itseään emonsa nisien luo syömään. Ilman ihmisiä se olisi siis menehtynyt nopeasti nälkään.

Publié par Nubby Bowlin sur lundi 13 février 2017

https://www.facebook.com/nubbydogrules/videos/1842924975959488/