Kourtney ja Kendall vierekkäin – siskosten valtava pituusero huvittaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin siskot ovat tunnettuja kurveistaan, joiden ansiosta naiset ovatkin usein lehtien palstoilla. Kim ja Khloe Kardashianilla sekä Kylie Jennerillä on kauniit tiimalasivartalot, ja Kourtney Kardashian ja Kendall Jenner edustavat perheessä puolestaan hieman solakampaa vartalomallia.

Siskosten välillä on myös huimia pituuseroja. Perheen ylivoimaisesti pisimmät naiset ovat Khloe ja Kendall. Kun Kendall ja Kourtney kuvattiin nyt tapahtuman punaisella matolla kaksistaan, kokoero naisten välillä tuli hyvin selväksi.

38-vuotias isosisko näyttää 21-vuotiaan mallisiskon rinnalla todella pieneltä ja sirolta. Siskoksista otetut kuvat tuovat erityisen hyvin esille sen, minkä vuoksi Kendall on lähtenyt mallialalle. Naisen kapea vartalo ja isosiskon vyötärölle saakka ulottuvat jalat antavat hänelle kaikki avut, jotka hän alalla tarvitsee.

Splash
Splash
Splash
Splash