Mark Ruffalon Instagram-live jäi päälle – yli 2 000 fania seurasi elokuvaa miehen taskusta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suosittu amerikkalainen näyttelijä Mark Ruffalo on noussut etenkin naisten suosioon romanttisten elokuvarooliensa myötä. Ohjaajanakin työskentelevän tähden tunnetuimpia elokuvia ovat muun muuassa Just Like Heaven, 13 ja risat, Date Night ja The Kids Are All Right.

Sittemmin The Hulkina ja Bruce Bennerinä Iron Man 3 ja The Avengers -elokuvissa ihastuttanut näyttelijämies on nyt huvittanut fanejaan erikoisella live-lähetyksellään. Mark Ruffalo oli tehnyt puhelimellaan pienen live-lähetyksen Instagramissa uuden Thor: Ragnarok -elokuvan ensi-illasta. Lähetys oli kuitenkin vahingossa jäänyt miehellä päälle hänen unohdettua sulkea lähetyksen puhelimestaan.

Fanit olivat olleet ihmeissään lähetyksen jatkuessa elokuvan alettua. Fanit pystyivät kuulemaan osan elokuvasta, mutta näkivät vain mustaa puhelimen lähettäessä suorana videota Mark Ruffalon taskusta. 2.142 fania jäi kuitenkin innoissaan katsomaan yhdessä miehen mustaa taskua elokuvan aikana.