Mies treenaa pizzan kanssa – toimisiko tämä motivaatio myös Suomessa?

Fitness Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkossa on nähty huvittavia videoita, joissa nähdään miten naiset ovat treenanneet viinilasillisten kera. Viini on toiminut pienenä motivaationa jokaisen toiston tekemiseen, koska työ palkittiin aina kulauksella viiniä.

Nyt videolla nähdään miten samanlainen motivaatio treenaamiseen onnistutaan saamaan aikaiseksi pizzapalan avulla. Hauskalla videolla mies treenaa kuntosalilla niin, että pizzasiivu on kiinnitettynä laitteen tai tangon yläpuolelle.

Miehen pitää tehdä aina yksi toisto penkkipunnerrusta, vetää leukoja tai ylätaljaa saadakseen palkinnoksi palasen pizzastaan. Treeni näyttää hauskalta, mutta pizzan houkutteleva tuoksu kuntosalilla saattaa saada ilkeitä katseita muilta kuntoilijoilta.

The Pizza Workout

When you're on a diet but your girlfriend ordered Dominoes 😂😂🍕

Publié par UNILAD sur jeudi 12 octobre 2017