Mitä ihmettä? Nyt Kourtney Kardashiankin on raskaana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tuoreimpien tietojen mukaan näyttäisi siltä, että Kardashianin suku olisi lisääntymässä lähiaikoina useammalla uudella perheenjäsenellä. Ensin Kim Kardashianin kerrottiin odottavan sijaissynnyttäjän avulla lasta. Sen jälkeen Kylie Jennerin ja Khloe Kardashianin kerrottiin olevan raskaana, eikä lista näytä päättyvän vielä tähänkään.

Life & Style -sivuston mukaan nyt myös Kardashianin sisaruksista vanhin Kourtney on raskaana. 38-vuotiaan Kourtneyn on kerrottu odottavan neljättä lastaan poikaystävänsä Younes Bendjiman kanssa. Kourtney ja Bendjima ovat seurustelleet vuoden ajan.

Kourtney on lähipiirin mukaan ollut todella onnellinen siitä, että hän odottaa neljättä lastaan. Kourtney on kertonut rakastavansa sitä, että hänellä itsellään on niin paljon sisaruksia ja suuri perhe. Sen vuoksi hän on aina halunnut myös itselleen paljon lapsia, että he voivat kokea saman ja kasvaa useamman sisaruksen kanssa.