Erosuma jatkuu: Robert Pattinson erosi poptähdestä – kihlaus on ohi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Twilight-elokuvista monille tutuksi tullut Robert Pattinson alkoi Kristen Stewartista erottuaan seurustelemaan FKA Twigs -taiteilijanimellä tunnetun Tahliah Barnettin kanssa. Nyt pariskunta on kuitenkin tuoreimpien tietojen mukaan eronnut.

31-vuotias Robert Pattinson ja 29-vuotias FKA Twigs menivät kihloihin 2015 vuoden marraskuussa seurusteltuaan vasta seitsemän kuukauden ajan. Jostain syystä pariskunta ei kuitenkaan koskaan halunnut kommentoida kihlaustaan. Nyt kihlaus on kuitenkin The Sun -sivuston mukaan purettu Robert Pattinsonin toimesta.

Pariskunta on viime aikoina viettänyt vähemmän aikaa yhdessä ja alkanut kasvamaan erilleen, minkä vuoksi Pattinson oli päättänyt erota naisesta. Lähipiiristä on kuitenkin kerrottu, että parilla on edelleen vahvoja tunteita toisiaan kohtaan, minkä vuoksi kaikki on kaksikon suhteen edelleen mahdollista vaikka kihlaus onkin nyt kolmen vuoden seurustelun jälkeen purettu.