Onko tyttöystäväsi tällainen ennen aamukahvia? Aamut voivat olla vaikeita

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monille ihmisille aamukahvi on niin olennainen osa päivän alkamista, että ilman sitä ei pysty vielä kunnolla toimimaan. Moni voi tuntea kofeiinin himoissaan olonsa jopa ärtyneeksi, minkä vuoksi pystyykin tunnistamaan itsensä tai kumppaninsa hauskalta videolta.

Hauskoja sketsejä ja parodioita YouTube-kanavalleen julkaisevat Oleg & Jay ovat nyt kuvanneet videon, jossa nähdään millainen tyttöystävä on aamuisin ennen kuin hän on saanut kahvia. Videolla mies herää ennen tyttöystäväänsä ja hiippailee keittiöön keittämään kahvia, koska hän tietää jo etukäteen mitä tuleman pitää.

Nainen on heti herätessään huonolla tuulella. Hän valittaa miehelle siitä miten mies on jättänyt vessan pöntön kannen ylös ja unohtanut pyykkinsä lattialle pyykkikorin viereen. Onneksi mies tietää, että hän saa rakkaansa rauhoittumaan heti kun kahvi on valmistunut.