Hulvaton Synnytystalkoot-kappale kertoo Saulin ja Jennin vauvasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin presidentin kanslia ilmoitti, että presidentti Sauli Niinistö ja hänen vaimonsa Jenni Haukio odottavat perheenlisäystä. Helmikuussa syntyvä lapsi on ehditty jo nimetä muun muassa vaalivauvaksi, ja perheenlisäys on liitetty myös Antti Rinteen synnytystalkoisiin.

Nyt Yleisradion suosittu Noin viikon uutiset -ohjelmassa on esitetty Kalevauva.fi-yhtyeen kappale, jossa aiheena ovat synnytystalkoot sekä Saulin ja Jennin presidentillinen vauva. Kappaleen kieli poskessa tehdyt lyriikat ovat ihastuttaneet katsojia sekä televisiossa että sosiaalisessa mediassa.

Kerroimme kesällä 2016, että Kimmo Nummisen ja Aapo Niinisen muodostama kansanmusiikkiyhtye Kalevauva.fi lainaa kappaleidensa sanoitukset Vauva.fi-keskustelupalstalta. Mikäli sama teema on jatkunut, niin myös Niinistön ja Haukion kappaleen sanoitukset ovat peräisin verkon syövereissä käydyistä keskusteluista.