Täydellinen nainen Eva Longoria nosti povensa pääosaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuonna José Bastonin kanssa avioon astellut näyttelijätär ja tuottaja Eva Longoria joutui taannoin raskaushuhujen kohteeksi, kun hänen vartalonsa oli saanut hieman lisää kurveja. Hän itse kiisti raskauden ja kertoi vain syöneensä tavallista enemmän herkkuja.

Nyt Eva kuvattiin osallistumassa omaa nimeään kantavan Eva Longoria -säätiön vuosittaiselle illalliselle. Täydelliset naiset -sarjan tähti oli pukeutunut hieman yllättäen mustaan, mutta asu koristi sitäkin enemmän hänen poveaan. Musta väri voi myös häivyttää mahdollisen raskauden merkkejä.

Lähipiirin mukaan 42-vuotias Eva Longoria on yrittänyt tulla raskaaksi 49-vuotiaan José Bastonin kanssa pariskunnan avioitumisesta lähtien. Eva Longorialla ei vielä ole lapsia. Nainen on aiemmissa haastatteluissa sanonut, että hänelle tulee jälkikasvua jos niin on tarkoitettu. Joidenkin lähteiden mukaan hän on käynyt hedelmöityshoidoissa.

Splash
Splash
Splash
Splash