Kissa löi koiraa – seuraus yllätti jokaisen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monissa perheissä on lemmikkeinä sekä kissoja että koiria, mutta aina niiden yhteiselo ei ole kovinkaan rauhallista. Toisinaan kissat ja koirat ärsyttävät toisiaan ja joutuvat pieneen käsirysyyn keskenään. Tällä kerralla koiraa lyönyt kissa sai kuitenkin yllättyä siitä mitä lyömisestä seurasi.

8Fall-sivusto on julkaissut hauskan videon, jonka Larry Harwell on kuvannut hänen lemmikeistään. Videolla kissa ärsyyntyy koiran lähennellessä sitä ja päättää läimäyttää koiraa. Kissa lyö koiraa napakasti tassulla suoraan sen päähän, mikä näyttää saaneen koiralle uuden vaihteen päälle.

Kun kissa on lyönyt koiraa, koira juoksee yläkertaan. Koira alkaa juosta mielettömän lujaa vauhtia yläkerran käytävää edes takaisin. Kissa kääntyy ihmeissään katsomaan mitä tapahtuu. Näyttäisi siltä, että kissa löi koiran päässä olevan turbonappulan pohjaan.

Woa!

Funniest thing ever :DCredits:Larry Harwell

Publié par 8Fail sur vendredi 6 octobre 2017