Koira menetti luottamuksen ihmisiin – sitten yksi mies palautti uskon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sassyksi nimetty koira oli elänyt hylättynä muiden koirien kanssa kun se oli pelastettu. Sassy ei luultavasti ole koskaan aiemmin kokenut positiivisia asioita ihmisten kanssa, koska se ei luottanut ihmisiin lainkaan. Koira halusi vältellä ihmiskontaktia kaikin keinoin ja olla vain muiden koirien kanssa.

Jeff Tesoro -niminen koirankouluttaja oli kuitenkin päättänyt saada koiran jälleen luottamaan ihmisiin. Mies alkoi kouluttamaan Sassya ja käytti paljon aikaa koiraan tutustumiseen. Vähitellen Sassy alkoi syömään miehen kädestä herkkupaloja ja antoi miehen laittaa sille kaulapannan.

Lopuksi Tesoro pääsi hihnan kanssa ulkoiluttamaan koiraa. Sassysta kuoriutui vähitellen hyvin ihmisrakas koira, joka sai lopulta rakastava kodin perheestä, jossa oli kaksi muutakin koiraa. Nyt Sassy saa nauttia edelleen myös muiden koirien seurasta sen lisäksi, että se saa myös ihmisiltä rakkautta.