Koiranpentu ei halunnut herätä – hellyttävä video verkkoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikeillä ei ole samanlaisia velvollisuuksia ja rutiineja kuin ihmisillä. Koirien velvollisuudet rajoittuvat lähinnä kävelemiseen, rapsutusten vastaanottamiseen ja syömiseen. Aikuisten herätessä töihin ensimmäinen ulkoilu pitää kuitenkin hoitaa pois alta aikaisin aamulla haluaisi koira herätä tai ei.

Oliver the Beagle -nimisellä YouTube-kanavalla seurataan suloisen Oliver-koiran elämää. Hellyttävällä videolla nähdään, että päiväunilta herääminen ei ole pienelle koiralle helppoa. Pentu hieroo silmiä söpösti tassuillaan eikä haluaisi nousta omalta makuupaikaltaan.

Väsynyt koiranpentu on todella suloinen näky taistellessaan heräämistä vastaan. Oliver kierii omalla pedillään eikä selvästikään haluaisi vielä nousta ylös. Omistaja on seurannut vierestä pennun hauskaa käytöstä ja kuvannut hellyttävän tilanteen videolle.