Leijona yllätti leikkisästi – rakastaa noutamista kuin koirat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Palloleikit ja noutaminen kuuluvat monien koirien lempileikkeihin. Noutamisen ei kuitenkaan ajattelisi heti ensimmäisenä olevan mielekästä myös leijonille. Eräs leijonanaaras kuitenkin on todistanut, että myös kissapedot pitävät tästä leikistä.

Mies oli vieraillut Afrikassa käydessään safarilla, jossa oli asustellut myös leijonia. Mies oli saanut nopeasti huomata, että Serabie-niminen leijonanaaras rakasti noutamista. Jos tarkkoja ollaan, lejona ei tosin tuonut keppiä ikinä takaisin vaan nouti sen pelkästään itselleen.

Videolla nähdään miten Serabie tulee aina miehen lähelle aitauksen verkon luokse ja odottaa malttamattomana, että mies heittää sille kepin. Serabie lähtee aina innoissaan hakemaan ja yrittämään kiinni jokaista keppiä, joka aitaukseen heitetään.