Miestä puukotettiin sydämeen – käveli omin avuin sairaalaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

New Yorkissa asuva mies on herättänyt hämmästystä sinnikkyytensä ansiosta. Hän onnistui hankkimaan omin avuin apua tultuaan puukotetuksi rintaan.

Mohamed Ramirez joutui tuntemattoman hyökkääjän puukottamaksi Queensin kaupunginosassa. 35-vuotias mies kävely hyökkäyksen jälkeen viiden korttelin päässä sijainneeseen Elmhurstin sairaalaan puukon yhä törröttäessä hänen rinnassaan.

Sairaalassa kävi ilmi, että puukko oli lävistänyt Ramirezin sydämen. Mies toimitettiin Inside Edition -sivuston mukaan leikkaukseen, jossa puukko onnistuttiin poistamaan hänen rinnastaan.

Hyökkäys tuli Ramirezin naapureille yllätyksenä, sillä entistä ensiapuhoitajaa kuvaillaan pidetyksi mieheksi. Poliisit tutkivat edelleen tapausta. Toistaiseksi on epäselvää, tunsiko hän iskun tekijää.