Mila Kunis ja Ashton Kutcher eivät anna lapsilleen joululahjoja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäpariskunta Mila Kunis ja Ashton Kutcher saivat kolme vuotta sitten tyttären, jonka nimeksi annettiin Wyatt Isabelle Kutcher. Avioparilla on myös marraskuussa vuoden täyttävä poika Dimitri. Pienten lasten vanhemmat ovat yllättäneet kaikki kertomalla, että he eivät anna joululahjoja lapsilleen.

34-vuotias Mila Kunis kertoi ET-sivustolle, että viime jouluna isovanhemmat hemmottelivat heidän lapsiaan lukemattomilla lahjoilla. Tämän jälkeen pariskunta teki oman säännön siitä, että lapset eivät enää saa jouluna lahjoja.

Kunis ja Kutcher huomasivat, että viime vuoden kokemuksen jälkeen heidän kolmevuotias Wyatt-tyttärensä ei enää osaa arvostaa vain yhtä lahjaa.

Vanhempien mielestä on järjetöntä ostaa paljon lahjoja pienille lapsille, jotka eivät edes tiedä mitä he haluavat. He vain tietävät haluavansa paljon kaikenlaista. Kunis ja Kutcher ovat kuitenkin antaneet isovanhemmille luvan ostaa heidän lapsilleen yhdet lahjat mikäli he todella haluavat jotakin antaa.