Molly Simsillä vääristynyt kuva vartalostaan: ”Johtuu malliurastani”

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

44-vuotias Molly Sims on toiminut näyttelijänä, mallina ja nyt myös kirjailijana. Juuri uuden Everyday Chic -nimisen kirjansa julkaissut nainen kertoi kärsivänsä jonkin asteisesta dysmorfisesta ruumiinkuvan häiriöstä, mikä johtuu naisen mukaan hänen rankasta urastaan mallina.

Kolmen lapsen äiti Molly Sims kertoi Daily Mail -lehden mukaan, että hän kärsii malliuransa vuoksi dysmorfisesta ruumiinkuvan häiriöstä. Häiriö on mielenterveysongelma, josta kärsivä henkilö on jatkuvasti tyytymätön kehoonsa ja näkee oman ulkonäkönsä eri tavalla kuin kaikki muut.

Sims ei koe enää näkevänsä hänen vartaloaan samalla tavalla kuin muut, mikä johtuu mallialan kovien kriteerien ja jatkuvien vaatimusten tuomista paineista. Hän ei toivoisi hänen lapsilleen uraa mallina, koska pelkää sen sotkevan myös heidän suhtautumisensa heidän omiin vartaloihinsa ja syömiseen samalla tavalla kuin hänelle on käynyt.