Mustasch palaa aikaisempaa hevimpänä – uusi single julkaistaan tänään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mustasch-yhtye julkaisee ensi vuoden alussa uuden albumin. Suurta suosiota kotimaassaan Ruotsissa nauttiva yhtye on menestynyt myös Suomessa. Mustasch on parhaillaan uransa mittavimmalla Suomen kiertueella, joka kattoi kaikkiaan kahdeksan paikkakuntaa.

Tänään yhtye esiintyy loppuunmyydyssä Kerubissa Joensuussa ja huomenna kiertueen päätöskeikalla Vöyrillä. Tänään julkaistava single esittelee Mustaschin hevimpänä kuin koskaan.

– This is the heaviest sound we’ve ever had. The producer wanted us to go way out of our comfort zone, but at the same time have one foot in what Mustasch always have been; heavy rock, injected with power and speed. We truly believe that this is the best album we’ve done since the inception of the band. Get ready, yhtyeen laulaja ja keulahahmo Ralf Gyllenhammar kertoo.

Mustasch on julkaissut yhteensä yhdeksän albumia, kaksi kokoelmaa ja kaksi EP:tä. Bändillä on lukuisia radiohittejä, kuten Double Nature, Bring Me Everyone ja Thank You Fo The Demon. Yhtyeen kymmenes studioalbumi ilmestyy alkuvuodesta 2018.