Tankotanssija Henriikka Roo vahvisti: Suhde Olli Hermaniin päättyi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kesällä moni saattoi huomata Reckless Love -yhtyeen Olli Hermanin ja tankotanssija Henriikka Roon viettäneen paljon aikaa yhdessä. Nyt nainen myönsi hänen ja rokkarin yhteisen romanssin, joka on kuitenkin Henriikan mukaan jo loppunut.

Henriikka Roo julkaisi hänen Instagram-kanavallaan suloisen kuvakollaasin, jossa nähdään miten hän on viettänyt aikaa Olli Hermanin kanssa tankotanssistudiolla ja kannustanut naista myös tankotanssikilpailuissa. Henriikan mukaan hänellä oli ihana romanssi Ollin kanssa keväällä ja kesällä, mutta nyt suhde on ohi.

Henriikka Roo kertoo kuvan yhteydessä, että hän oppi Olli Hermanin avulla hyväksymään itsensä sellaisena kuin hän on. Nainen paljasti myös sen, että Olli oli ainut miesystävä, jonka seurassa tankotanssija uskalsi yrittää uusia asioita sen sijaan, että olisi vain esitellyt hänelle taitoja, jotka jo osaa.

#tilannepäivitys Jeps, mulla tosiaan OLI ihana romanssi keväällä ja kesällä. Mutta en seurustele @olliherman kanssa. @seiskaofficial huom siis! 👆👆👆 Kiitti Olli treeniseurasta ja kisatsempistä ☺️ Oot ehkäpä hmm.. ainut miesystävä kenen seurassa mä oon kehdannut tankoilla niin et oikeesti yritän jotain uutta ja hankalaa enkä vaan esittele mitä jo osaan.. Eli joo taisin oppia kliseisesti jotain sellasta itsensä hyväksymistä heikkouksineen ja puutteineen ja  ihan ilman liivitoppauksiakin… And for all those several #OlliHerman #fan and #fanpages who these days also follow me: I'm NOT DATING him anymore -> He's all yours 😉 But yes, he is very #kind and #sweet, specially on pole #treeniseuraa #seriousmalepolesport #pdflag #henriikkaroo

A post shared by Henriikka Roo (@henriikkaroo) on