Taylor Swiftin kappaleesta tehtiin metalliversio – uskomaton lopputulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyvistä kappaleista ja soittolistojen kärkeen nousseista hiteistä alkaa aina pienen hetken kuluttua ilmestymään erilaisia versioita. Nykyään monet versiot julkaistaan omina kappaleinaan jo Spotifyssakin, mutta niiden ensisijainen kehto on kuitenkin edelleen YouTubessa.

Nyt norjalainen Leo Moracchioli päätti muuttaa Taylor Swiftin julkaiseman uuden Look What You Made Me Do -nimisen kappaleen hieman raskaammaksi versioksi. Musiikkia äänittävä ja tuottava Leo versioi kappaleen melko odottamattomalla tavalla ja muunsi sen edustamaan metallirockia.

Videolla mies soittaa ja laulaa tunnetusta hitistä metalliversiota. Videolla esiintyy myös miehen suloinen tytär. Leon julkaisema YouTube-video osoittaa, että kappaleen sävellys sopii uskomattoman hyvin myös raskaamman musiikin teokseksi.