Ystävä meikkasi Kylie Jennerin silmät sidottuina – tässä tulos!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

20-vuotias Kylie Jenner toimii muotisuunnittelijana, tyyli-ikonina, televisiotähtenä, yrittäjänä ja Kylie Cosmetics -yrityksen perustajana ja toimitusjohtajana. Nyt hän aloitti myös oman YouTube-kanavan, jolle julkaistuilla videoilla hän esiintyy parhaan ystävänsä Jordyn Woodsin kanssa.

Kylie Cosmetics -kanavan ensimmäisellä videoblogijulkaisulla naiset testasivat Kylien uusia huulipunasävyjä. Videon jälkeen nainen on julkaissut myös uuden luomiväripaletin, joka sisältää useita violetin sävyjä. Nyt Jordyn Woods pääsi meikkaamaan Kylie Jennerin käyttämällä naisen meikkejä.

Jordyn Woods sai haasteekseen loihtia Kylie Jennerille meikkityylin naisen tuotteilla silmät peitettyinä. Meikkipohjan suhteen Woods onnistuu tekemään sokkona yllättävän hyvää jälkeä, mutta luomivärin ja huulipunan kohdalla kaikki alkaakin menemään pieleen.