Adriana Lima urastaan: ”Olen malli niin kauan kuin vartalo sallii”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

36-vuotias Victoria’s Secret -mallikaunotar Adriana Lima on yksi tunnetuimmista alusvaateketjun enkeleistä. Lima on myös näytöslavoilla selvästi yksi fyysisimmistä kaunottarista, ja hänen urheilullisuutensa ei jääkään koskaan katsojilta huomaamatta.

Adriana Lima harrastaa urheilua vähintään kuusi kertaa viikossa, syö terveellisesti ja pitää ihostaan huolta. Lima ottaa mallintyönsä vakavasti, ja onkin kertonut haluavansa toimia mallina niin kauan kuin se vain suinkin on hänen vartalonsa salliessa mahdollista.

Mallialalle tulee joka vuosi uusia tuoreita kasvoja, ja naiset aloittavatkin työt yleensä jo teini-ikäisinä. Tämän vuoksi 36-vuotias kaunotar onkin jo suvereeni konkari alalla ja yksi vanhimmista säännöllisesti työtä näytöslavoilta saavista malleista. Adriana Lima kertoi People-lehdelle, että hän haluaisi toimia Victoria’s Secret -mallina vähintään 40-vuotiaaksi.

Splash
Splash
Splash
Splash