Jättilisko ei pitänyt kuvaamisesta – päästi haisevan vastalauseen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat ja kissat ovat varmasti kaikista suosituimpia ja tavanomaisempia lemmikkejä. Monilla on kuitenkin lemmikkinään heiman harvinaisempiakin eläimiä kuten käärmeitä, lintuja ja liskoja. Nyt hauskalla YouTube-videolla pieni tyttö on esittelemässä ylpeänä omaa lemmikkiliskoaan.

Lyhyellä YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa lisko ulostaa kesken kuvaamisen. Pieni tyttö esittelee suurta liskoaan kameralle ja taluttaa sitä vaaleanpunaisella hihnalla, joka on kiinnitetty liskolle puettuun kaulapantaan. Lisko päätti kuitenkin nopeasti näyttää kuvaajalle mitä mieltä se itse on omasta esittelystään.

Ennen kuin tyttö pääsi kunnolla esittelyssään edes alkuun lisko jo ulosti lattialle. Liskon uloste ei ollut mitenkään huomaamaton ja hiljaisuudessa päästetty pieni keko vaan lisko päätti suihkuttaa lattialle paineella melko vetisen lammikon, mikä yllätti varmasti sekä tytön että kuvaajankin.