Kardashianit-sarjan koti paljastui kulissiksi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianit omistavat lukuisia kiinteistöjä ympäri Los Angelesia, mutta Kardashianit-televisio-ohjelmassa nähty Kris Jennerin kartano ei kuitenkaan ole yksi niistä. Moni luuli Kris Jennerin myyvän nyt kotinsa kartanon tultua myyntiin, mutta itse asiassa talo ei koskaan ole Kris Jennerin ollutkaan.

Kardashianit-sarjassa monet perheen kokoontumiset ja sarjan kohtaukset on kuvattu isossa kartanossa, joka on realitysarjassa Kris Jennerin koti. Daily Mail -sivuston mukaan välimerellinen kartano ei ole koskaan ollut Jennerin omistuksessa vaan pelkässä kuvauskäytössä televisio-ohjelmaa varten.

Kartano on tällä hetkellä myynnissä 7.895.000 dollarilla ja sisältää muun muassa seitsemän makuuhuonetta, yhdeksän kylpyhuonetta, uima-altaan ja viinikellarin. Realitysarjassa kartano esitellään perheen kotina, mutta todellisuudessa se on vain pelkkä kuvauslokaatio, jota on käytetty myös True Blood ja American Horror Story -sarjojenkin kuvauksia varten.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash