Näin julkkikset ovat pukeutuneet muotiväriin – hehkuvat punaisissa asuissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muotiasiantuntijat paljastivat jo loppukesästä tulevan syksyn muotivärin olevan kirkuvan punainen. Vähitellen pitkin syksyä punainen alkoi näkymään ihmisten vaatetuksessa entistä enemmän ja nyt monet julkisuuden henkilöt ovat ottaneet punaisen värin hyvin näkyvästi omakseen.

Muun muassa Victoria Beckhamin, Heidi Klumin ja Margot Robbien on nähty pukeutuvan hyvin huomiota herättäviin punaisiin asuihin. Aiemmin punaisen ajateltiin näkyvän yhtenäisten asujen sijaan lähinnä laukuissa, kengissä ja takeissa, mutta nämä naiset ovat verhoutuneet väriin rohkeasti pukeutuessaan kokonaan punaiseen.

Asuissa sekä topit, jakut, että housut hohtavat punaisena. Muodin edelläkävijänä tunnettua Victoria Beckhamia kannattaa erityisesti seurata pukeutumisen saralla. Nainen on valinnut viimeksi ylleen punaisen asun, joka näyttää lähes pyjamalta. Tämä saattaa hyvinkin tarkoittaa sitä, että pyjaman kaltainen siluetti on tulossa takaisin muotiin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash