Nina Dobrevin uusi upea tyyli – tässäkö etikettivirhe?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Nina Dobrev tuli suurelle yleisölle tunnetuksi Vampyyripäiväkirjat-sarjasta. Nykyään monissa elokuvissakin näytellyt nainen ihastuttaa aina joka roolissa persoonallisella kauneudellaan. Nyt nainen on säväyttänyt punaisella matolla upeassa uudessa hiustyylissään.

28-vuotias Nina Dobrev nähtiin Los Angelesissa Flatliners-elokuvan ensi-illassa valkoisessa viehättävässä asussa. Naisella oli myös uusi entistä lyhyempi hiustyyli. Dobrev säkenöi tasaisessa polkkatukassaan, johon oli nyt myös leikattu etuhiukset.

Monien huomio kiinnittyi hiusten lisäksi myös naisen asuvalintaan sen valkoisen värin vuoksi. Daily Mail -sivuston mukaan Yhdysvalloissa vietettävän virallisen vapaapäivän, Labor Dayn, jälkeen ei tulisi pukeutua valkoiseen. Sivuston mukaan Nina Dobrev teki pukeutumisellaan etikettivirheen, jonka hän taisi kuitenkin heti saada anteeksi valloittavalla hymyllään.

Splash
Splash
Splash
Splash