Ranskanbulldoggin mässytys ihastuttaa – supersankari tauolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ranskanbulldoggit ovat tänä päivänä todella suosittuja lemmikkikoiria. Ranskanbulldoggien suloinen ulkonäkö, pieni koko, hyvä luonne ja seurallisuus ovat varmasti juuri niitä ominaisuuksia, minkä vuoksi monien perheiden valinta osuukin juuri tähän rotuun.

Nyt YouTube-videolla nähdään yksi erityisen suloinen ranskanbulldoggiyksilö Bluenjy, joka nauttii omasta välipalastaan omistajansa mukaan kesken työpäivän. Bluenjy-niminen koira on ottanut mukavan asennon sohvan nurkasta ja alkanut napostelemaan välipalaansa.

Koiran maiskutus on todella suloista kun Bluenjy pitää omasta ruoastaan kahdella etutassullaan kiinni. Entistä suloisemman videosta tekee se, että koiralla on sininen supersankarin asu päällään.