Sunrise Avenut upeasti Saksan listaykköseksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunrise Avenuen uusi albumi Heartbreak Century on noussut suoraan Saksan albumilistan ykköseksi. Levyn menestystä on siivittänyt muun muassa single I Help You Hate Me, joka on tällä hetkellä Saksan radioiden Top 10 -kappaleiden joukossa.

Sunrise Avenue Tampereen Pakkahuoneella 13.10.2017

Yhtyeen suosio myös kotimaassa kasvaa kasvamistaan. Sunrise Avenue esiintyy Helsingin Hartwall Arenalla 23. maaliskuuta 2018. Sunrise Avenuen kiertue lähti liikkeelle keskiviikkona Helsingin Tavastialta, josta kiertue jatkui Tampereelle ja Turkuun. Suomen jälkeen kiertue jatkuu ympäri Euroopan ja päättyy maaliskuussa Hartwall Arenalle.

Samu Haberin luotsaama Sunrise Avenue on yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimmistä yhtyeistä. Yhtyeen albumeita on myyty maailmanlaajuisesti yli 2,5 miljoonaa kappaletta. Vuonna 2014 julkaistu Best Of -kokoelmalevy on myynyt Saksassa peräti tuplaplatinaa, eli yli 400.000 kappaletta. Yhtye tunnetaan parhaiten hiteistään Hollywood Hills, I Don’t Dance, Forever Yours ja Fairytale Gone Bad.