Täydellinen nainen juhli – rintavako varasti huomion

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

New Yorkin Täydelliset naiset -televisiosarjasta tunnettu ja Skinny Girl Vodka -nimisen yrityksen perustanut Bethenny Frankel suositteli taannoin naisille seksin harrastamista sijoittajien kanssa. Sittemmin asiasta noussut kohu on jo laantunut. Nyt nainen ihastutti amfAR Inspiration Gala -tapahtuman punaisella matolla.

46-vuotias perheenäiti ja bisnessnainen saapui Los Angelesissa kahdeksatta kertaa järjestetyn amfAR Inspiration Galan punaiselle matolle eikä jäänyt keneltäkään huomaamatta. Nainen oli pukeutunut syksyn muotiväriksikin nimettyyn hehkuvan punaiseen asuun, joka paljasti naisen näyttävän rintavaon.

Bethenny Frankelilla on kuin kaksikymppisen naisen vartalo, jota hän ei epäröi esitellä myös muille. Tiukassa asussa oli pitkä yläreiteen saakka ulottuva halkio ja aukko, joka paljasti suuren osan naisen edustavasta rintavaosta.

Splash
Splash
Splash