Uskaltaisitko nukkua veden päällä? Uusi teltta tekee sen mahdolliseksi

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aiemmin on tutkittu, että yhdessä retkeilevät pariskunnat harrastavat enemmän seksiä. Retkellä ja patikoidessa seksin harrastusmahdollisuudet ovat aiemmin rajoittuneet suurimmaksi osaksi teltan sisälle ja metsikköön. Nyt petipuuhiin on mahdollisuus päästä myös veden päällä kelluessa.

SmithFly on tuonut markkinoille Shoel Tent -nimisen teltan, joka kelluu veden päällä. Kelluvassa teltassa on ilmalla täyttyvä rakenne ja pohja, joiden avulla teltta nousee pystyyn kuin itsestään sen jälkeen kun sitä aletaan täyttämään. Pohja on kestävää kumia, jonka avulla teltta näyttää kelluvan veden päällä kuin kumivene.

Veden päällä nukkuminen on varmasti monien mielestä kutkuttava ajatus. Telttaa pystyy ohjaamaan melomalla vettä sen oviaukosta. Varsinkin tyynen joen päällä kelluminen ja makoilu tuntuvat varmasti erityisen rentouttavilta, minkä lisäksi matkakin taittuu mukavasti eteen päin mikäli menosuunta on sama kuin joen virtaussuunta.