6 asiaa, jotka mallikaunotar tekee paremmin alusvaatteisillaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ashley Graham on vuosien ajan raivannut tietä mallialalle pyrkiville pluskokoisille naisille. Graham oli ensimmäinen pluskokoinen malli, joka pääsi arvostetun Sports Illustrated -lehden kanteen suositussa Swimsuit Issue -osiossa.

Nyt 29-vuotias Ashley Graham on paljastanut hauskalla videolla kuusi asiaa, jotka hän tekee omasta mielestään parhaiten ollessaan alusvaatteisillaan. Huvittavalla Elle-lehteä varten kuvatulla videolla nainen muun muassa varjonyrkkeilee mustat alusvaatteet yllään.

Ashley Graham esittelee heti ensimmäisenä videolla taidon, jossa hän pystyy juomaan kokonaisen vesipullollisen yhdellä kulauksella. Tämän lisäksi nainen onnistuu ottamaan itsestään parhaimman selfie-kuvan ollessaan pelkissä rintaliiveissä ja laulamaan uskottavasti Disney-balladin.

What can you do better in lingerie? 🙃 full🎥@elleusa.com

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on