Hellyttävä näky: Mopsi parkkeerasi vauvan syliin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Perheen pienimmät ja lemmikit muodostavat yleensä keskenään hyvin vahvat suhteet. Varsinkin lapsen elämän alusta saakka perheessä olleesta koirasta tulee hyvin tärkeä ja ainutlaatuinen ystävä pikkuisille. Nyt videolla nähdään miten ihana suhde pienellä vauvalla on koiransa kanssa.

Perheen mopsi näyttää rakastuneen pieneen vauvaan heti kun se on saapunut perheeseen. Videolla nähdään miten vauva leikkii koiran kanssa lattiatasolla. Kun tyttö istahtaa sopivaan asentoon, mopsi ottaa heti tilanteesta hyödyn irti ja peruuttaa vauvan syliin.

Mopsi on todella hellyttävä näky istuessaan vauvan sylissä, joka on juuri ja juuri sen kokoinen, että koira mahtuu painamaan takapuolensa sen päälle. Monille lemmikeille paras paikka löytyykin juuri omistajan sylistä. Video todistaa, että syli se on pienikin syli.