Jennifer Lopez loistaa kansikuvatyttönä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

48-vuotias latinopopin kuningatar Jennifer Lopez säväyttää aina niukoilla esiintymisasuillaan. Nyt nainen vei kuitenkin näyttävän tyylinsä vielä uudelle tasolle Paper Magazine -lehden kansikuvassa mainostaessaan omaa konserttiaan.

Jennifer Lopez otti osaa Paper Magazine -lehden julkaisuun, joka oli omistettu Las Vegasissa esiintyville tähdille. Lopez loisti todella näyttävässä timantein koristellussa bodysuit-asussa, johon oli liitetty iso erillisistä osioista koostuva timanttikaulus ja häikäisevä timanttipanta, joka muistuttaa enemmänkin kristalleista koostuvaa suurta tiaraa.

Jennifer Lopez kommentoi The Sun -sivuston mukaan, että Las Vegas on hänen mielestään maailman seksikkäin kaupunki. Lopezin mukaan Las Vegasissa ihmiset todella rentoutuvat, pitävät hauskaa ja osaavat kunnolla päästää irti, mikä on naisen mielestä erityisen seksikästä.

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Back to Vegas… PAPER MAGAZINE OUT NOW! @papermagazine #VivaLasPaper #AlliHave #JLoVegas

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Back to Vegas… PAPER MAGAZINE OUT NOW! @papermagazine #VivaLasPaper #AlliHave #JLoVegas

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on