Kylie Jennerin kuvat ihmetyttävät – piilottelee vauvavatsaa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

20-vuotiaan realitytähden Kylie Jennerin raskaudesta on uutisoitu jo hyvin laajasti eri medioissa siitä huolimatta, että tähti itse ei ole uutista vahvistanut. Luotettavana lähteenä pidetty naisen isä Caitlyn Jenner on tosin kertonut omassa haastattelussaan jo aiemmin, että Kylie odottaa hänen poikaystävälleen Travis Scottille lasta.

Raskausuutisten jälkeen Kylie Jenner on pakoillut paparazzeja ja julkaissut aiempaa vähemmän kuvia itsestään sosiaalisessa mediassa. Nainen on nähty hyvin väljissä vaatteissa viime aikoina, ja juuri julkaistuissa asukuvissakin naisella nähdään todella suurikokoinen pusero yllään.

Kylie Jennerillä on uusissa kuvissaan iso sininen kauluspaita yllään. Kauluspaita piilottaa kätevästi kaikki naisen muodot, mikä onkin naiselle uutta. Vatsan piilotteleminen on saanut fanit yhä varmemmiksi siitä, että väljien vaatteiden alla näkyy jo pyöristynyt raskausvatsa.

Sasha's Shirt 💙

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on