Vuokranantaja harrasti seksiä vuokralaisten asunnossa – tuomittiin vuosiksi vankilaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Coloradolainen pariskunta, Logan Pierce ja Mikaela DiGiulio, oli saanut puhelimeensa ilmoituksen saivat valvontakameran sovelluksesta, että asunnossa oli kutsumattomia vieraita. He näkivät, että asunnon vuokranantaja Carlos Quijada-Lara oli astunut pariskunnan makuuhuoneeseen miespuolisen partnerin kanssa. He harrastivat valvontakameran materiaalin perusteella seksiä.

Nyt 39-vuotias vuokranantaja Carlos Quijada-Lara on tuomittu kahden vuoden ehdonalaiseen vankeusrangaistukseen. Kerroimme aiemmin, kuinka Quijada-Lara ja hänen kumppaninsa olivat harrastaneet oraaliseksiä ja anaaliyhdyntää vuokralaisten sängyssä, kunnes vuokranantajan seksikumppani oli pyyhkinyt genitaalialueensa asunnossa asuneen naisen häämekkoon.

Yhdysvaltojen Coloradossa asuva pariskunta oli löytänyt vuokra-asuntonsa amerikkalaiselta osto- ja myyntipalsta Craigslistiltä. Pari oli asentanut 1.100 dollaria kuukaudessa maksaneeseen asuntoon valvontakamerajärjestelmän, joka ilmoitti automaattisesti asunnon havainnoista vuokralaisten puhelimiin, The Smoking Gun uutisoi.