Gal Gadot imitoi Kendall Jenneriä – nyt osui ja upposi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Wonder Woman -elokuvasta kansainväliseen suosioon noussut näyttelijätär Gal Gadot teki ensimmäisen esiintymisensä nyt Saturday Night Live -viihdeohjelmassa. Ohjelmassa nähtiin paljon huvittavia sketsejä, joiden päätähtenä Gadot toimi. Etenkin Kendall Jennerin imitointi onnistui erityisen hyvin.

Saturday Night Live -ohjelmaan oli käsikirjoitettu hauska sketsi sen huomion pohjalta, että televisiossa on paljon erilaisia spinoff-sarjoja, jotka ovat lähteneet Kardashianit-sarjasta. Sketsissä esiteltiin uutta Kendall’s Model House -nimistä sarjaa, jossa Gadot imitoi Kendallia.

Sketsissä huippumallit ovat kokoontuneet keittiöön hedelmäkorin ympärille puhumaan siitä miten paljon he kokevat elämässään paineita. Gadot oli sisäistänyt Kendallin äänen ja monia eleitä, joiden vuoksi imitointi oli täydellinen suoritus.