Hämmentävä näky – rullaluistelija uhmasi Ophelia-hirmumyrskyä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tuhoisa Ophelia-myrsky iski Atlantilta Irlantiin maanantaina. Sen myötä paikallisille annettiin myrskyvaroitus, ja heitä kehotettiin pysyttelemään sisätihoissa hengenvaarallisen voimakkaiden tuulien vuoksi.

Ainakin yksi mies on kuitenkin uhmannut tyhmänrohkeasti myrskyä. Corck City Football Clubissa jalkapalloa pelaava Adam O’Sullivan jakoi Twitterissä kuvan miehestä, joka rullaluisteli pihalla huonosta ilmasta huolimatta.

– Ihmiset eivät koskaan lakkaa yllättämästä minua. Hurrikaani? Taidan mennä silti rullaluistelemaan, Sullivan kirjoitti.

Opheliaa on kuvailtu voimakkaimmaksi Irlantia koetelleeksi myrskyksi sitten vuonna 1987 maahan iskeneen Great Storm -myrskyn. Ophelia on vaatinyt toistaiseksi ainakin yhden kuolonuhrin, ja sadat tuhannet taloudet ovat vailla sähköä.