Huumehörhö luuli olevansa supersankari – hyppäsi sarjakuvakaupan ikkunasta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Newyorkilaiseen Midtown Comics -sarjakuvakauppaan oli saapunut sekavassa mielentilassa ollut mies. Hän oli ryntäillyt ympäri liikettä aiheuttaen vahinkoja sarjakuvakaupan tuotteille. Lopulta mies hyppäsi ikkunasta ulos.

DNA Info kertoo päihteiden vaikutuksen alaisena riehuneen miehen luulleen olevansa supersankari. Mies oli riehunut liikkeessä, kunnes rynnisti toisessa kerroksessa sijaitsevan kaupan ikkunalle. Sen jälkeen hän hyppäsi lasin läpi kadulle.

Huumehörhö oli noussut hypyn jälkeen ylös ja jatkanut matkaansa vahingoittumattomana. 24-vuotias mies toimitettiin myöhemmin sairaalaan, mutta hänellä ei todettu vammoja. Poliisi yrittää selvittää supersankariksi itseään luulleen miehen henkilöllisyyttä.