Joe Jonas kosi Game of Thrones -tyttöystäväänsä: ”Hän sanoi kyllä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jonas Brothers -yhtyeestä tunnetuksi tullut laulaja Joe Jonas on seurustellut useiden upeiden julkkiskaunottarien kanssa. 28-vuotias mies on kuitenkin nyt asettunut aloilleen ja kosinut uusinta tyttöystäväänsä.

Joe Jonas kosi 21-vuotiasta tyttöystäväänsä Sophie Turneria, joka on tunnettu näyttelijätär muun muassa suositusta Game of Thrones -sarjasta. Jonas kysyi suuren kysymyksen kaunottarelta sunnuntaina valtavan timanttisormuksen kera, ja nainen vastasi myöntävästi miehen kosintaan.

Joe Jonas ja Sophie Turner kumpikin julkaisivat Instagramissa saman kuvan, jossa upea timanttisormus nähdään naisen vasemman käden nimettömässä. Pariskunta ehti seurustelemaan E! News -sivuston mukaan yhdessä noin vuoden ajan ennen kosintaa.

She said yes.

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas) on

I said yes.

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Put'em up 😏 @hashtag_legend

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas) on

Bonjour

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on