Kourtney haluaa suojella Kimiä – poisti nettilehdet kännykästä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien kaikki perheenjäsenet ovat jatkuvasti ison suurennuslasin alla. Naisia, heidän tyyliään ja vartaloitaan tarkastellaan jatkuvasti ja paparazzit seuraavat heidän jokaista liikettään. Nyt isosisko Kourtney päätti estää Kimiä lukemasta ja seuraamasta jatkuvasti sitä mitä heistä kirjoitellaan.

Kourtney oli huomannut, että Kim seuraa todella tarkasti puhelimensa eri nettilehtisovelluksista kaikkia artikkeleita ja kuvia, joita heistä julkaistaan. Kourtneyn mielestä käytös oli jo melko huolestuttavaa, minkä vuoksi hän päätti poistaa salaa kaikki lehtisovellukset naisen puhelimesta.

Kim Kardashian ihmetteli E! News -sivuston mukaan sitä, että Kourtney ei haluaisi olla perillä siitä mitä kuvia ja juttuja heistä julkaistaan. Isosiskon mielestä on kuitenkin tärkeämpää, että Kim eläisi omaa oikeaa elämäänsä sen sijaan, että hän tutkii jatkuvasti lehdistä millaiselta hänen elämänsä siellä näyttää.