Uusi työntekijä pomolleen: ”Tulen myöhässä ryhmäseksin takia!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Skotlantilainen opiskelijamies joutui kinkkisen tilanteen eteen. Hänellä olisi alkanut tärkeä työkokeilu seuraavana aamuna uudessa työpaikassa, mutta samaan aikaan hänelle tuli mahdollisuus harrastaa seksiä kahden naisen kanssa. Hän päätti olla rehellinen.

Ross tekstasi Filty’s Newcastle -nimisen pubin pomolle, että ei valitettavasti pääse aamulla kymmeneltä töihin. Syynä oli se, että opiskelijapoika oli onnistunut iskemään kaksi naista toisesta baarista. Hän pääsi harrastamaan naisten kanssa kolmen kimppaa.

Ross toivoi, että hänen uusi pomonsa ymmärtäisi asian, sillä samanlaista tilaisuutta ei tule kovinkaan usein. Filthy’s Newcastlen Facebookissa järjestettiin viestin perusteella kysely, kuinka uuden työntekijän kanssa tulisi toimia. Opiskelijapoika sai aloittaa työt ravintolassa, mutta joutui ostamaan lounasleivät koko muulle henkilökunnalle rangaistukseksi myöhästymisestä.

Employing freshers is great fun until they're texting at 3am.. We will take a public vote on the action we should take…

Publié par Filthy's Newcastle sur mardi 10 octobre 2017