Jennifer Lopez tihkuu seksiä esiintymislavalla – timmi takapuoli pääosassa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

48-vuotias latinopopin kuningatar Jennifer Lopez säväyttää aina niukoilla esiintymisasuillaan. Äskettäin vei näyttävän tyylinsä vielä uudelle tasolle Paper Magazine -lehden kansikuvassa mainostaessaan omaa konserttiaan. Nyt kiertueella sama meno on jatkunut.

Jennifer Lopez kuvattiin eilen esiintymässä Tidal-konsertissa New Yorkin Brooklynissä. Hän nousi lavalle muun muassa upeassa punaisessa esiintymisasussa, joka esitteli hänen upeita kurvejaan ja nosti erityisesti takapuolen pääosaan.

Jennifer Lopez otti osaa Paper Magazine -lehden julkaisuun, joka oli omistettu Las Vegasille. Lopez kommentoi The Sun -sivuston mukaan, että Las Vegas on hänen mielestään maailman seksikkäin kaupunki. Hän antoi kommenttinsa ennen Las Vegasin konsertti-iskua.

Splash
Splash
Splash