Prinssi William Suomeen marraskuussa – Kate Middleton sairastaa kotona

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Walesin prinssi William saapuu Suomeen yksin viralliselle valtiovierailulle marraskuussa. Presidentin kanslian mukaan presidentti Sauli Niinistö isännöi vierailua 29. ja 30. päivä marraskuuta. Miehillä riittänee myös politiikan ulkopuolista keskusteltavaa, sillä molemmille on tulossa ensi vuoden puolella perheenlisäystä.

Cambridgen herttua ja herttuatar saavat kolmannen lapsensa huhtikuussa 2018. Cambridgen herttuatar Catherine Elizabeth, eli Kate Middleton kärsii vaikeasta pahoinvoinnista raskausaikana, joten muut kuninkaallisen parin viralliset valtionvierailut on siirretty ensi vuodelle.

Britannian kuninkaallisten ensimmäinen lapsi, George Alexander Louis syntyi maailmaan neljä vuotta sitten. Toinen lapsi, Charlotte Elizabeth Diana syntyi kaksi vuotta sitten. Kate Middleton on joutunut perumaan kuninkaallisia tehtäviään kesästä saakka aamupahoinvoinnin vuoksi.