Gucci Manella 75 000 dollarin hääkakku – koristeltiin Swarovskin kristalleilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen räppäri Gucci Mane ja Keyshia Ka’oir ovat menneet naimisiin hulppein naimamenoin. Pelkästään pariskunnan hääkakkuun käytettiin rahaa 75.000 dollaria. Häät maksoivat joidenkin lähteiden mukaan yhteensä miljoona dollaria.

Gucci Manen ja Keyshia Ka’oirin hääjuhlaa vietettiin äskettäin juhlallisin tunnelmin. TMZ:n mukaan 75.000 dollarin arvoinen hääkakku oli koristeltu 2.500 Swarovskin kristallilla. Kakun tehnyt Edda’s Cake Designs kertoo, että pelkästään hääkakun suunnittelemiseen käytettiin aikaa kolme kuukautta.

Varsinainen kakun leipominen kesti kolme päivää. Kakkua koristaa kristallien lisäksi 8.000 käsintehtyä sokerikukkaa. Kolmemetrinen kakku piti leikata miekalla. Trap-genren suurimpiin tähtiin lukeutuva Gucci Mane, oikealta nimeltään Redric Davis, on tehnyt uransa aikana yhteistyötä muun muassa Young Jeezyn, Draken ja Mariah Careyn kanssa. Musiikkiuran ohella räppäri tunnetaan lukuisista selkkauksistaan lain kanssa.

You may now kiss the Bride !! #1017

A post shared by Keyshia Ka'oir Davis (@keyshiakaoir) on

Me & my husbandddddddddddddd💍

A post shared by Keyshia Ka'oir Davis (@keyshiakaoir) on

BFF's #TheWopsters💎

A post shared by Keyshia Ka'oir Davis (@keyshiakaoir) on

Cake double my size

A post shared by Gucci Mane (@laflare1017) on